Blog

 

U današnje vrijeme jako je važno biti informatički pismen. Hm, često sam tu rečenicu čuo. Što znači informatički pismen? Znati pisati informatiku? Znati pisati o informatici? Ne! Informatički pismen znači biti upoznat s modernom tehnologijom kao što su računala, mobiteli, tableti. Znati što ona zna...

Business Insider, američki poslovni magazin, objavio je listu 30 najbolje plaćenih poslova u budućnosti. Riječ je o zanimanjima čija je godišnja zarada veća od godišnjeg prosjeka za 2019. godinu. Pretežito se radi o zanimanjima u informatici, medicini, graditeljstvu i upravljanju poslovanja.

Za vrijeme pandemije i "nastave na daljinu", odlično ste odradili sve svoje zadatke. Bez poteškoća ste radili u raznim programima, komunicirali putem društvenih mreža, primali i slali radove na e-mail. U periodu od 23.3. do 29.5.2020, iz predmeta informatike i tehničke kulture, ostvareni su sljedeći rezultati:

Odabir zanimanja jedna je od najvažnijih odluka u našem životu. Ono što radimo i kako radimo određuje naš materijalni položaj, društveni ugled, mjesto stanovanja, naše prijatelje. Određuje način na koji vrednujemo sebe, kao i način ophođenja i ponašanja drugih prema nama.

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti